Wauw coaching & counseling

.

Spiegelwandeling

Houd je van de natuur en wil je graag meer over jezelf ontdekken, dan is deze wandeling wellicht iets voor jou! Samen met Doe-Coach Conny van der Sluys organiseer ik één keer per maand een spiegelwandeling.

Tijdens deze wandeling willen we je lijf en je geest in beweging brengen, door je eigen levensvraag of wens of iets wat je bezig houdt steeds vanuit een ander gezichtspunt te onderzoeken. Hierbij werken we met verschillende thema's, onder andere: Vrijheid, Rust(in je hoofd) en Kwaliteiten.

Voor wie?

Voor iedereen die graag een paar uurtjes met een kleine groep mensen op pad wil gaan en daarbij de natuur op zich in wil laten werken als spiegel. We gebruiken de omgeving om je bewust te laten worden wat er van binnen bij je speelt. Beelden blijken krachtig te communiceren met ons onderbewuste. De natuur is één en al beeld. Vandaag ga je spelen met diverse manieren van waarnemen.
Wees vooral nieuwsgierig, en laat je verrassen! Ook zal er veel ruimte zijn voor humor. Humor zorgt voor meer relativeringsvermogen en helpt daarnaast ook om tot creatieve oplossingen te komen.


Doel van de Spiegelwandeling

Lekker ontspannen wandelen in de natuur en vooral veel plezier hebben en genieten!

Tijdens deze wandeling krijg je inzichten in de keuzes die je maakt. Je leert om van uit een ander gezichtspunt te gaan kijken waardoor je keuzemogelijkheden worden vergroot. Hierdoor kan een gevoel van meer vrijheid ontstaan.


Aarzel niet, verras jezelf en doe mee!

Ervaar en ontdek!

We lopen met en naast elkaar, waarbij interessante en bijzondere gesprekken kunnen ontstaan. Je spreekt je creatieve geest aan. Soms kan je een pas op de plaats maken, waardoor je letterlijk en figuurlijk even stil staat. Er is steeds een ander uitzicht, wat weer tot nieuwe inzichten kan leiden en de natuur werkt rustgevend.


Waar en wanneer?

We vertrekken vanuit de praktijkruimte aan huis bij Wauw coaching & counseling, Hoofdstraat 8, 6061 CD in Posterholt. Vandaaruit lopen we het bos in en maken een wandeling van ongeveer 5 km rondom kasteel Aerwinkel.

De eerstvolgende datum zal zijn in het nieuwe jaar 2020 in februari. Welke zondag dit gaat zijn maken we eind januari bekend.


Deelname aan de wandeling is GRATIS!

Mocht je toch eventueel een vergoeding willen geven, dan gaat deze naar een GOED DOEL!!!

De spiegelwandeling gaat in principe altijd door, onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen (minimaal 2 en maximaal 8 personen) en/of barre weersomstandigheden zoals zware regenval of onweer. Dan vervalt de spiegelwandeling en zullen wij u tot uiterlijk 2 uur van te voren persoonlijk op de hoogte stellen.


Wat neem je mee?

Eventueel een flesje water en een kleinigheid te eten, voor koffie en thee wordt gezorgd. Denk er ook aan om gepaste kleding en schoeisel aan te trekken en u te beschermen tegen bijv. insecten (beten) en alle weersomstandigheden. De inschrijving geschiedt in volgorde van binnenkomst. Voor deelname bel of mail ons;

Anita info@wauwcoachingencounseling.nl tel; 06-23376644 of

Conny praktijk@connyvandersluys.nl  tel; 06-40809494


We zien u graag op onze wandeling