Wauw coaching & counseling

.


Hondencoach

Naast het coachen en counselen van mensen kan ik je ook als gediplomeerd hondencoach begeleiden en helpen met de omgang van jouw hond.

Bij Wauw vinden we het belangrijk dat hond en eigenaar in harmonie samen kunnen leven en vooral veel plezier met elkaar kunnen hebben.


Begeleiding kan geboden worden in de volgende situaties;

- Je ervaart problematisch gedrag bij je hond en je hebt handvaten nodig om dit gedrag om te buigen naar wenselijk gedrag.

- Je voelt je onzeker in de omgang met je hond en je weet niet hoe je in bepaalde situaties moet reageren.

- Je wilt graag een pup kopen en je bent op zoek naar een pup die het beste bij jou past

- Je hebt behoefte aan begeleiding in de eerste levensfase van je puppie zodat hij/zij op kan groeien tot een stabiele volwassen hond

- Je hond heeft stress en je wil graag begeleiding in vermindering van die stress

- Ben je nieuwsgierig naar wat een hond over jou kan vertellen? Wauw biedt ook de mogelijkheid om een spiegelsessie met je eigen hond of met de honden van Wauw te ervaren.


Bel gerust voor meer informatie of een afspraak; 06-23376644

Emailen kan natuurlijk ook; info@wauwcoachingencounseling.nl


De begeleiding

De begeleiding vindt meestal plaats bij jouw thuis of daar waar jij het zelf het liefste wilt.

Ook kunnen er bij Wauw op het omheinde privéterrein sessies plaatsvinden wanneer dat wenselijk is.

Het uitgangspunt van een eerste consult is dat dit altijd gegeven wordt vanuit rust en respect voor eigenaar en hond, daarom kan de tijdsduur van een consult variëren van 45 minuten tot soms anderhalf uur.

De lengte van een traject bestaat meestal uit een drietal sessies. De ervaring leert dat één enkel consult vaak niet voldoende is. Na het eerste consult waarin er afspraken zijn gemaakt en tips en adviezen zijn gegeven gaan we bij de tweede sessie kijken in hoeverre datgene wat afgesproken is zijn navolging heeft gevonden.

Bij de derde sessie gaan we nogmaals kijken hoe het geleerde in de praktijk werkt en of je met de tips en adviezen goed zelf verder kan.


Wat kost het?

De kosten voor deze 3 sessies tezamen zijn € 95,= incl. BTW en excl. reiskosten à € 0,30 per kilometer.


N.B. Ik geef liever geen tips of kort advies per telefoon of per email. Als je echt iets aan de situatie wilt veranderen is er meer nodig dan een paar tips. We gaan samen op zoek naar waarmee ik jou en je hond mogelijk kan helpen. Ik geef je daarvoor mijn inzet en toewijding en vraag dat ook van jou. Alleen dan kan er verandering plaats vinden